KONYA-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; HDP Cihanbeyli Belediye Eş Başkanı Av. Serap Kaya çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu. Kaya "Sevgili Cihanbeyliler ; yaklaşık 3 aydır Cihanbeylinin hak ettiği demokratik, Eşit, halka dayalı, halk ile iç içe olan bir belediyecilik için yoğun bir biçimde çalışıyoruz.
Bu çalışmalarımızda bir çok eksiği, yanlışı tespit ettik ve bu sorunların tamamını ortadan kaldıracak çözüm dosyalarımızı hazırladık.


Mevcut yönetimin çıkar ve rant kavgasının Cihanbeyliyi hiç de hak etmediği bir konuma getirdiği ortada.

Dertleri Hizmet değil, çiftlikleri, fabrikaları, kasaları..

Dikkat edin ; Partimiz adaylarını açıkladığı andan itibaren gündeme getirdiğimiz ve taahhüt ettiğimiz bir çok proje iktidar tarafından zorlama yöntemlerle ilan edilmeye başlandı.
Bizler aslında henüz kazanmadan bir çok projeyi yerine getirmiş olduk. Seçimden önce gördüğünüz sadece gölgemiz. Asıl Kazandığımızda görün bizi.
Soruyoruz şimdi :
5 yıldır neyi beklediniz?
5 yıldır yapmadığınız hizmeti 10 günde mi yapacaksınız?

Cevabı belli : 5 yıl boyunca yandaşlarınızı büyüttünüz, ceplerinizi düşünüp size oy veren ve vermeyen diye böldünüz Halkı. Oy yoksa hizmet yok dediniz ve sizi oraya taşıyan halka aba altından sopa gösterdiniz.
Bugün Biz olmasak Halk umurunuzda değil.

Halkın çıkar ve menfaatini gözetmeyen bu yönetimler, sırf o koltuğu kaybetmemek için olmadık vaadlerle yine halkı kandırabileceklerini düşünüyorlar. '' Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeği Niğdeye''

Halk, kendisini yok sayan tüm anlayışlara 31 martta gereken cevabı verecek.

1 Nisan sabahı siz şaka mı gerçek mi olduğunu anlamaya çalışırken biz ilk sözümüz olan Belediye Başkanın makam odasındaki kapıyı kaldırmakla meşgul olacağız!

Halka dayalı bir yönetim için, Halk ile birlikte Biz Kazanacağız!"dedi.

Editör: Haber Merkezi