MUŞ- ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Muş mitingi öncesi kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Miting alanının dolmaması üzerine tüm kamu kurumlarında çalışan işçiler mitinge taşındı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün Muş merkezde gerçekleşecek olan miting öncesi kentte olağanüstü önlemler alındı. Tüm kamu kurumlarının seferber olduğu kentin tüm giriş ve çıkışları polisler tarafından tutuldu. Keskin nişancıların birçok yere konumlandığı kentteki yüksek binalara Erdoğan’ın posterleri asılırken, Muş Belediyesine ait kum dolu kamyonların tüm sokak girişlerine park ettirilmesi dikkat çekti. Yine, çevre il ve ilçelerden çok sayıda kişi kamu araçlarıyla miting alanına taşınıyor. Çevre köy ve ilçelerde bulunan tüm koruculara ise mitinge katılım zorunluluğu getirilirken, kamu kurumlarında kimsenin kalmaması dikkat çekti. HDP'li yöneticiler seçim işlemleri için gittikleri İl Seçim Kurulu’nda da muhatap bulamadı.


Tüm bunların yanı sıra, mitinge kısa bir süre kalmasına rağmen alanın dolmaması üzerine kentte bulunan kamu çalışanları ve kayyum atanan Bulanık, Malazgirt ve Varto belediyesinin işçileri miting alanına taşınıyor

HDP Muş Belediye Eş Başkan Adayı Sırrı Sakık sosyal medya hesabında AKP'in çevre ilerde mitinge taşımasını paylaştı. Sakık "Yer: Muş
Tarih: 25 Mart Pazartesi
Az sonra izleyeceğiniz görüntüler turist kafilesi değil. Hepsi Bayburt, Elazığ, Malatya, Trabzon ve bir çok ilden taşıtılarak AKP mitingine dolgu yapılan vatandaşlar. Dedik ya “SEFER VAR AMA ZAFER YOK”
Editör: Haber Merkezi