DİYARBAKIR- ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Tecride karşı açlık grevinde olan HDP’li milletvekillerinden Tayip Temel, Asrın Hukuk Bürosu’nun mesajı ile birlikte “Tutumumuzu zindanlarda direnenlerin tavrına göre belirleyeceğiz. Son sözü direnenler olarak onlar söyler” paylaşımında bulundu.


MA'nın haberine göre;Müvekkilleri PKK Lideri Abdullah Öcalan ile 22 Mayıs’ta İmralı’ya giderek görüşen Asrın Hukuk Bürosu avukatları, kamuoyu tarafından detayları merakla beklenen görüşmeye dair sosyal medya adresi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklama, “Müvekkilimizi açlık grevlerine dair görüşlerini, yine onun isteği üzerine öncelikle grevcilere iletmekte ve onlarla tartışmaktayız. Bu tartışma sonuçlandığında kamuoyunun merakla beklediğini bildiğimiz bu konuda doyurucu bir açıklamayı vakit kaybetmeksizin paylaşacağız” diye belirtti.


Bu paylaşım sonrası, 3 Mart’tan bu yana tecride karşı partilerinin Diyarbakır İl Örgütü binasında milletvekili arkadaşları Dersim Dağ ve Murat Sarısaç'la birlikte açlık grevinde olan HDP Van Milletvekili Tayip Temel de bir mesaj paylaştı.


Temel, Twitter hesabı üzerinden Asrın Hukuk Bürosu açıklamasını alıntılayarak verdiği mesajında şunları yazdı:


“İki gündür muhatapların gıyabında süren tartışmalarla beraber kamuoyunun haklı beklentisi ve merakının giderilmemiş olmasının sebebi açıklanmış oldu. Biz de tutumumuzu zindanlarda direnenlerin tavrına göre belirleyeceğiz. Son sözü direnenler olarak onlar söyler...”


img
http://mezopotamyaajansi18.com/tum-haberler/content/view/58801
Editör: Haber Merkezi