MUŞ-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; HDP'nin Muş Belediyesi Eşbaşkan adayları  Sibel Genç ve Sırrı Sakık seçim startını verdi. Sakık belediyenin sadece HDP belediyesi değil, tüm Muş halkının belediyesi olacağını belirtti.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından belirlenen adaylardan Muş Belediye Eşbaşkan adayları Sibel Genç  ve Sırrı Sakık HDP İl binasında halkla bir araya gelerek seçim startını verdi. HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın da eşlik ettiği halk toplantısına yüzlerce kişi katıldı. Halk buluşmasında konuşan Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sakık, Ağrı'da ne yapıldıysa aynısını Muş'ta da yapacaklarını söyleyerek, "Size yalan söylemeyeceğiz. Halkın hizmetinde olan bir  belediye olacağız. İyi ekibimizle bu sokaklarda olacağız. Nasıl 2014 yerel seçimlerinde flaş kent Ağrı olduysa, 2019'un 31 Mart seçimlerinde de flaş kent Muş olacaktır" dedi.


'BÜTÜN HALKLARI KUCAKLAYACAĞIZ'


Bütün halkları kucaklayacaklarını söyleyen Sakık, belediyenin sadece HDP belediyesi değil tüm Muş halkının belediyesi olacağını belirtti. Ağrı Belediyesini aldıklarında 150 milyon borcu olduğunu hatırlatan Sakık, 150 milyon borcu 3 yıl içerisinde ödediklerini ve 100 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi. Sakık, "Bu kente çok şeyler yapacağız" dedi.


Muş Belediyesi Eşbaşkan adayı Sibel Genç ise, halkı selamlayarak kısa bir süre sonra projelerini halka sunacaklarını söyledi. (Kaynak Mezopotamya Haber Ajansı)
Editör: Haber Merkezi