İSTANBUL-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Seçim sonuçlarını değerlendiren Ekrem İmamoğlu, "Şu anki itirazlar tümüyle kafa karıştırmaya yönelik itirazlardır. İlgilileri, YSK’yı göreve davet ediyorum; bu gidişe derhal dur denmeli" dedi.


MA'nın haberine göre; İstanbul’da resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu, şuan AKP tarafından seçimlere ilişkin yapılan itirazların kafa karıştırmaya yönelik olduğunu söyledi. Sandıklarda tüm partilerin görevlileri ve müşahitler olduğunu hatırlatan İmamoğlu, “Şu anki itirazlar tümüyle kafa karıştırmaya yönelik itirazlardır. İlgilileri, YSK’yı göreve davet ediyorum; bu gidişe derhal dur denmeli. Kimse Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu hassas ekonomik ve siyasi dengeleri göz ardı etmesin; kimse Türkiye’yi dünyaya rezil etmesin” dedi.


'GÜVENSİZLİK YARARMAK KİMSENİN LEHİNE DEĞİL'


İmamoğlu, “Daha fazla güvensizlik yaratmak Türkiye’nin de, kimsenin de lehine değildir. Sayın Erdoğan’ı ve Sayın Bahçeli’yi de sorumlu bir devlet adamı olarak bu konuda inisiyatif almaya davet ediyorum” ifadesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi