İSTANBUL ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Mazbatasını 17 gün sonra alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'de miting düzenleyecek. 'İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç' mitinginde parti flamaları kullanılmayacak. 16 milyon İstanbullu ile kucaklaşmak istediğini söyleyen İmamoğlu, şehrin yeni yol haritasını paylaşacak. Ayrıca İmamoğlu, İstanbul mitingi için belediyenin araçlarının kullanılmayacağının altını özellikle çizdi.

Tıklayın: İmamoğlu'ndan Maltepe açıklaması: İETT otobüslerimizi tahsis etmedik

Dakika dakika yaşananlar şöyle:

11.10 - İBB’nin Maltepe’deki mitingine saatler kala, alana uzanan caddelerde çok sayıda bayrak dağıtıcısı var. Küçük 10, orta 20, büyük 50 lira.



11.20 - Miting alanı girişinde çok sayıda simitçi ve köfte ekmekçi var. İstanbullular yavaş yavaş alana geliyor. Miting katılımcıları, İmamoğlu’nun çağrısına uyarak sadece Türk bayrağı taşıyorlar.


'Bugün Maltepe'de buluşuyoruz'


Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından saat 14.00'te başlayacak miting için "İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yapılan ve CHP ibaresi bulunmayan çağrı için sosyal medya hesaplarından video yayınlayan İmamoğlu, "Tüm maneviyatı ve değerleriyle bu şehirde yaşayan herkes için #YeniBirBaşlangıç bu... Biz, birbirini seven 16 milyon İstanbulluyuz ve bugün Maltepe'de buluşuyoruz" dedi.

Kaynak: T24 Gonca Tokyol
Editör: Haber Merkezi