ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ/MUĞLA-Çözüm Süreci'nde Akil İnsanlar Heyeti'nde de yer alan sinema oyuncusu Kadir İnanır, kendisine yöneltilen bir soruya, "Ülkemiz güzel olacak büyük bir barış gelecek her şey güzel olacak" yanıtını verdi.

Dört yıldır Dalaman'da yaşayan İnanır, İstanbul'da arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaparken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yakın zamanda vizyona girecek olan Kapı adlı sinema filminin heyecanını yaşayan Kadir İnanır, dizi tekliflerine sıcak bakmadığını söyledi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Kadir İnanır “Sizin veliaht olarak gördüğünüz biri var mı?” sorusuna “Hepsi çok başarılı kızlar da erkekler de ancak dikkatli davranmaları lazım, beklemeleri durmaları gerek. Mutlaka filmlerde oynamadan sinema oyuncusu olmadan gelecek çok parlak gözükmüyor çünkü dizi sistemi eskitir ve yenilerini üretir. Kalıcı olmaları gerektiği için film çekmeleri gerekir. İlla dizide oynayacağım para kazanacağım diye bir şey yok” yanıtını verdi.

İnanır, “Emekli olmayı hiç düşündünüz mü?” sorusuna “Yok ne emekliliği ne alakası var, emeklilik için daha çok erken, durun bakalım daha neler göreceğiz, güzel umutlar var. Ülkemiz güzel olacak, büyük bir barış gelecek her şey güzel olacak” cevabını verdi.
Editör: Haber Merkezi