ANKARA - Deniz Poyraz’ın katili Onur Gencer’in sıklıkla gittiği belirtilen kamuya ait Balçova Termal Otel’in Yönetim Kurulu’nda İzmir Valisi ve yardımcıları var.

MA'nın haberine göre; HDP İzmir İl Binası’na düzenlediği silahlı saldırıda parti çalışanı Deniz Poyraz’ı (38) öldüren katil Onur Gencer’e dair giderek daha dikkat çekici bilgilere ulaşılıyor. Ulaşılan bu yeni bilgiler, Gencer'in elinde silahla Suriye'nin farklı kentlerinde çektiği fotoğrafları ve yaptığı paylaşımları, saldırının oluş şekli ile yan yana getirildiğinde saldırının organize olduğu yönündeki algıları daha da güçlendiren önemde.

Gencer’in olay günü aracına binip, kendisini HDP önüne götürmesini istediği taksi şoförü, verdiği bilgilerde saldırganı sıklıkla Manisa’ya, Balçova Termal Otel’e ve HDP İl Örgütü önüne götürdüklerini anlattı.

Taksi şoförünün katil Gencer’i sıklıkla bıraktıklarını söylediği diğer iki adresten biri olan Balçova Termal Otel, kamuya ait bir kuruluş. Otelin Yönetim Kurulu Başkanı ise İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger. 

Vali Köşker ile birlikte toplam 7 kişiden oluşan Yönetim Kurulu’nda Vali Yardımcıları Hüseyin Karameşe, Faik Arıcan, Fatih Kızıltoprak, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Nurettin Yıldız, Valilik Özel Kalem Müdürü Özgür Çetin Çınar ile otelin Genel Müdürü Zakir Kılıç yer alıyor.

Oteli ziyaret edenler arasında ise İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce ile AKP İzmir İl Teşkilatından isimler bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi