[Haber görseli]



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Enis Berberoğlu 'nun tahliye kararıyla ilgili olarak ilk açıklamada, "Bu akşam kendisi ile buluşacağım, kucaklaşacağım. Ama kararı, kendisini görmediğim için bugünden, şu anda yorum yapmayı doğru bulmuyorum." dedi.



Twitter hesabından da bir mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu, "Aramıza hoş geldin Enis kardeşim! Adalet uğruna adım adım verdiğimiz mücadeleyi artık birlikte sürdüreceğiz ve haksızlığa uğrayan herkes için adaletin peşinde yürümeye devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.























Kemal Kılıçdaroğlu



@kilicdarogluk



















Aramıza hoş geldin Enis kardeşim! Adalet uğruna adım adım verdiğimiz mücadeleyi artık birlikte sürdüreceğiz ve haksızlığa uğrayan herkes için adaletin peşinde yürümeye devam edeceğiz...





































 



BİR ARAYA GELDİLER



Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde tahliye edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’yla Bakırköy’de özel bir otelde bir araya geldi. Saat 22.15 sıralarında otele gelen Kılıçdaroğlu'nu, Berberoğlu kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu ile Berberoğlu birbirlerine sarılarak hasret giderdi. Ardından otele giriş yaptılar.







(Kaynak: Cumhuriyet gazetesi)





Editör: Haber Merkezi