HABER MERKEZİ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında "Terbiyesiz herif" sözüne sarf eden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım" diyerek yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün kendisi hakkında sarf ettiği sözlere yanıt verdi. Erdoğan, partisinin Ankara il kongresinde “13 şehidin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sen nasıl bir yüzsüzsün ya? Sen de nasıl bir yüz var ya? Utanıp sıkılmadan Gara katliamındaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Terbiyesiz herif” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından 'İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir' başlıklı bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sorulara cevap vermek yerine hakaret ettiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu şu mesajları verdi: "Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip, 'terbiyesiz' bile diyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Ve kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına sordum, milletimiz adına sordum. 5 soruya yanıt ver dedim, en azından toplum neyin olup olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

Editör: Haber Merkezi