CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı, Bahariye ve Masko İstasyonları Açılış Töreni'nde konuşuyor.

Kılıçdaroğlu, "Bir saray iktidarı Türkiye Cumhueriyeti devletinin sorunlarını çözemez" diye konuştu. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Eğer sen halkın hakemliğini istiyorsan referandum istiyorsan gel kardeşim koyalım sandığı, erken seçim istiyor musun istemiyor musun. İstiyorsa erken seçime gidelim" çağrısında bulundu. 

Kılıçdatoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Mafya bir siyasetçiyi her ay 10 bin dolarla besliyorsa orada ahlak olmaz. İçişleri Bakanı diyor ayda 10 bin dolar rüşvet alıyor diye. Ben merak ediyorum kim bu? Erdoğan kim bu rezil adam diye soruyor mu? Sormuyor. Bir ülkenin cumhurbaşkanı kendi atadığı bakanın söylediği bir siyasetçiye 10 bin dolar rüşvet veriyorlar dediğini duyduğunda ne yapar ahlaklı adamsa çağırır İçişleri Bakanı'nı. Böyle bir adamın siyasette yeri yoktur demesi lazım. Milletvekiliyle parlamentonun derhal harekete geçmesi lazım. Özellikle AK Partiye ve MHP'ye oy veren saygı değer vatandaşlarıma sesleniyor."

(T24)

Editör: Haber Merkezi