ADANA - Adana'da sürücülerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısını yineledi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Adana'ya geldi. Kılıçdaroğlu, Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda yenilenen bir akaryakıt istasyonunun açılışına katıldı. Daha sonra Adana Nakliyatçılar Sitesi'nde kamyon şoförleriyle buluşan Kılıçdaroğlu, sürücülerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

‘HAKKINIZI SAVUNACAĞIM’

Şoförlerin çalışma yaşamına değinen Kılıçdaroğlu, şoförlerin sorunlarını çok iyi bildiklerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu, "Siz hakkınızı istiyorsunuz, ama bugünkü şartlarda çok zor koşullarda çalıştığınızı biliyorum, farkındayım. Ben sizin zorla paralı yollardan geçirildiğinizi de biliyorum. Mazot fiyatının nerelere geldiğini de biliyorum. Yedek parçanın, lastiğin ne olduğunu da biliyorum. Bütün bunları biliyoruz ama sizden tek isteğim var, umutsuzluğa kapılmayın. Az kaldı, inşallah bütün sorunları çözeceğiz. Kim çalışıyorsa, alın teri döküyorsa, emek harcıyorsa, evine helal ekmek götürmek için mücadele ediyorsa unutmayın, bu kardeşiniz sizin yanınızda. Oy verirsiniz vermezseniz o ayrı bir şey ama ben sizin hakkınızı hukukunuzu sonuna kadar savunacağım. Bu benim görevim zaten. Siyaset köşeyi dönme yeri değildir. Siyaset halka hizmet etmektir" dedi.

‘GETİR SANDIĞI KOY’

Erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, “Sandık gelecek. En büyük hakem kim milletin kendisidir. Milletten niye korkuyorsun, getir sandığı koy. Milletten korkan insan, devleti yönetemez" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başkanları ile bir araya geldi. 

Editör: Haber Merkezi