Bugün ortaya çıkan Ahmet Türk ve Kılıçtaroğlu'nun seçimlere dair görüşme yapma dedikodusu bile AKP'e medyasını korkutmuş. Görüşmeler yapılıp yapılmaması gerçek veya değil ama siyaset yapılıyorsa her alanda diplomasi önemlidir, değerlidir. Umarım görüşme yapılabilmiş olsun..











Gerçekten Tarık Ziya Ekinci'ye saygı duyarım ve bizi sol cenahın tarihidir. Bir görüşme yapılacaksa bunun HDP Eş Başkanlarıyla olmalıdır, yaklaşımı bu dönem için başlangıç olarak doğru görmüyorum. İlk bakıldığında Tarık hoca haklı olabilir.Fakat Diplomasi de bazen köprülere ihtiyaç vardır. Tartışmasız bu ad CHP ilk etapta köprü Ahmet Türk'tür. Bu konuda Tarık hoca keşke biraz daha düşünseydi demek isterdim..


Tüm muhalefetin bir birleriyle diplomasiye ihtiyacı var. HDP,her örgüt,kurum, yapıyla genel parti tüzüğüne uygun aracılar veya direk görüşme yapması önemlidir, gereklidir. Buna dair Strateji oluşturmak elzem. Ben bu tip görüşmeler gerçekten varsa doğru yoldur,sürdürülmelidir görüşündeyim..

Geriye döndüğümüz Adalet yürüyüşüne Ahmet Türk ile HDP adına MYK 'dan görevlendirilen eski bir yönetici olarak. Yaşananları enerjiyi, tabanda karşılığının şahitti oldum. Bunu görmezden her iki parti de görmezden gelemez..

Sanki bu seçim her şey iyi olacak umudunu taşıyorum.. Haydi RAST GELE..



Editör: Haber Merkezi