NEFES AL...

Türkiye'de Kürtler üzerinden Seçim hesapları yapmak " derde derman " olmuyor. Bu ülkede sağlam temelde kurulacak Barış acil ihtiyaç olmuş. Artık siyaset biraz bunun üzerine gitmeli. Seçim bitince her şey eskiye dönmesin. Kürtlerin oyu artık sonuç alıcı olmalı. İnsan olarak haklarımız ve ülke için DEMOKRASI gibi temel sorunlar karşısında Susmak ve ' KENDİ DERDİNE YANMAK ' hiçbirimizi mutlu ve huzurlu kılmaya yetmiyor.

Çoğumuz bu ülkenin Adalet ve hukuk dışı baskılarını görüyor ve yasıyoruz. Sorunlar hukuksuzluk ve baskılarla çözülmedi ve hiçbir zaman da çözülemeyecek. Tek çıkış yolu Barış tır. Nefret dilini körükleyerek Siyaset yolunu, Özgür yaşam yolunu tıkamak ülkenin kalbine zarar verir.

HDP ye yapmadığınız kalmadı, sonuç, elde sıfır. Kürtlere, işinize gelince "kardeşim " diyorsunuz. isiniz bitince; düşman görüyorsunuz. Irkçılık geliştikçe Kürtlere saldırılar artıyor. Hatta Antalya gibi Dünya insanlarını misafir eden bir şehrin ilçesi girişine; " Kürtler ve çingeneler " giremez tabelası asılıyor. Kürt siyaseti şu anda HDP de vücut bulmuş durumda. Beyhude çabalar HDP 'yi yok etmeye yetmez. HDP sadece görünen siyasetçiler 'den ibaret değil ki. Göremediğiniz milyonlar var. Onlara Zindanlarınız yetmez.
Editör: Haber Merkezi