VAN-ÖZALP-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Özalp’ta Kar yağışının başlaması, hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte Özalp Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan kar küreme ve temizleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gece boyunca devam eden kar yağışı ile beraber Özalp Belediyesi Karla Mücadele ekipleri kar küreme ve temizleme çalışmalarına başladı. Vatandaşların olumsuz koşullardan etkilenmemesi için iş makinaları ile yollardaki karı temizleyerek tahliye eden ekipler, bir taraftan da kar küreme çalışmaları yapıyor. Belediye yaptığı Karla Mücadele koordinasyon çalışmasıyla ilçe sakinlerinin güven içinde ulaşım olanaklarından faydalanabilmeleri için gece gündüz 24 saat hazır bekliyor.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren belediye saha şefi Cengiz Şavaşlı, çalışmaların tüm yoğunluğuyla devam ettiğini belirttiği konuşmasında ‘’ 30 personel ve 2 greyder, 4 kepçe ve 4 kamyonla ilçe merkezi ve 57 mahalleye hizmet götürmeye çalışıyoruz.Biz elimizden geleni yapacağız ancak vatandaşlardan ricamız asılsız ihbarlarda bulunmasınlar. Acil durumlarda insanlarımız mağdur olmasın diye bize yardımcı olmalarını istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Savaşlı, vatandaşların bölgelerindeki sorunları, şikâyetleri ve isteklerini 05433686465 numaralı telefondan 7/24 bildirebileceklerini ifade etti.
Editör: Haber Merkezi