ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Günkırı. HDP  Belde başkan adayı Hamza Özkan seçimlerin ardından halkına ve partisine teşekkür mesajı yayınladı;

Gününüz aydın, yüreğiniz sevgi, umudunuz Barış olsun.
“Halkla bürokrasi arasında kurulan duvarları yıkacağız” Şiarıyla 31 Mart 2019 yerel seçimde partim beni Günkırı Belde Eş Başkan aday gösterdi. Başta partimize ve halkımıza teşekkür ederiz. Biz bireyselliği değil, partimizi esas alarak emekle çalıştık. Artılar partimizin ve halkımızın eksiler ise benimdir..
Değerli Arkadaşlar; yoğun, yorucu bir seçimi geride bıraktık.
Uzun bir süredir seçimlerde görev alıyorum ve emin olun bu seçimde hiç olmadığı kadar dikkatli ve özenli davrandık. Her eve, her bireye ulaşmaya çalıştık, bir önceki seçimde girilemeyen her sokağa, her mahalleye ulaştık ve halkın tüm kesimlerinin hassasiyetlerini, kaygılarını, isteklerini gözeterek bir siyaset belirledik
Seçim gününe kadar ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilden uzak durduk ve tüm kesimleri bu konuda sağduyulu davranmaya davet ettik.
Ancak Halkımız tercihini mevcut Belediye Başkanından yana kullandı. Saygı duyuyoruz.
Elbette eksiklerimiz, yanlışlarımız olmuştur. Bunların tekrarlanmaması, önümüzdeki dönemlerde daha güçlü ve en az hata ile devam etmek için eleştirilerinizi lütfen sosyal medyada değil bizzat partimize veya yetkililerimize iletiniz.
Umutsuz ve Karamsar olmayın. Bittiler dediğinde dirilen bir siyasi geleneğin savunucularıyız. Daha fazla kenetleneceğiz.
Seçim süresi boyunca hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden çalışan, emek veren, işinden ve ailesinden feragat ederek çalışmalara katılan başta kadınlar, gençler ve geleceğin aydın Çocukları olmak üzere tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Editör: Haber Merkezi