PANDEMİNİN HAYATIMA ETKİSİ Merhaba arkadaşlar Pandemi herkesin hayatını etkilediği gibi benimkinde etkiledi. 2019 yılında severek eğlenerek yaptığım aktivitelerimi 2020 yılında yapamaz oldum.

PANDEMİNİN HAYATIMA ETKİSİ

Merhaba arkadaşlar
Pandemi herkesin hayatını etkilediği gibi benimkinde etkiledi. 2019 yılında severek eğlenerek yaptığım aktivitelerimi 2020 yılında yapamaz oldum. 2019 yılında denize girdim ama 2020 yılında giremedim 2019 yılında her gün havuza giriyordum 2020 yılında bir kaç kez girebildim girdiğim zaman hasta oldum. 2019 yılında paten sürüyordum ama 2020 yılında fazla Süremedim ve bu nedenle paten sürmeyi birazcık unuttum

2019 yılında basketbol oynuyordum ama 2020 yılında virüsten dolayı basketbol sahamız kapandığı için basketbol oynayamadım 2019 yılında Ankara ve İstanbul'u gezdim gezerken rahat bir şekilde nefes alıp verebiliyordum oturduğum yeri dokunduğum yeri önemsemiyordum.

2020 yılında gezerken bu tür şeylere çok dikkat ettim dokunmamaya oturmamaya özen gösterdim ve virüsten dolayı maske takarken rahat nefes alıp veremiyorum ve çok terliyorum. Okula başladık derslerimizi ihmal etmeden okuldaymışız gibi öğretmen ve derslerimize olan sorumluluklarınızı yerine getirmek için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.

Ayrıca okul hayatımız geçicide olsa yer değiştirdi evden okul hayatı yaşıyoruz her birimiz bunu yaşarken aile fertlerimizi de rahatsız etmeden bıktırmadan öğrenciliğimizin sorumluluğunu yerine getirelim arkadaşlar. Şimdiden hepimize yeni başarılı ve sabırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum sevgilerimle diyorum.