İSTANBUL ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Emekli polisin çarpması sonucu sakat kalan Ramiz Görlük'ün adalet bekleyişi devam ediyor. "Bu hesabı yerin altında alacağım artık" diyerek yaşadıklarını anlattı. 

Özel Haber Mustafa SÜZEN

Eylül 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kalan Ramiz Görlük, kendisine çarpan emekli polisin kendisine çarpmamış gibi olayın üzerini kapattığını iddia etti. Yıllardır sokakta yaşayan Görlük, eski AKP milletvekilinin yardım sözü verdiğini fakat kimsenin yardım etmediğini ekledi. 


'BEN BU VATANDAŞI YOLDA BULDUM'

Başından geçenleri anlatmaya başlayan Ramiz Görlük konuşmasına şu şekilde başladı: 
"Eylül 2004 yılında lokantada işçi olarak çalışırken Başakşehir'de emek bir polis arabasıyla gelip bana çarptı. Bekçiler gelip baktıklarında şarhoş olduğunu görüyorlar. Beni Bakırköy'de bir hastahaneye götürüp polis kimliğini göstererek 'ben bu vatandaşı yolda buldum' diyerek bırakıp gidiyor. 26 gün hastahanede yattım. Uyandığımda ifademi aldılar. Ben bana çarpan adamı getirmelerini istedim ama kimse getirmedi."


'AKP VEKİLİ CEMAL KAYA BANA SAHİP ÇIKMADI DEDİM DİYE TV PROGRAMINA ALMADILAR'

İddialarının devamında dönemin AKP Ağrı milletvekili Cemal Kaya'nın yanına yardım etmesi için gittiğini fakat sözünü tutmadığını söyledi.  Bana 'okur yazarlığın var mı?' dedi. Bende fakir olduğumuz için okula gidemediğimi söyledim. Beni belge ve baraka almak için belediye'ye göderdi ama onu bile vermediler. O şekilde sokaklarda kaldım. Daha sonra kiraladığım evlerde oldu ancak kirayı ödeyemediğim için eşyalarımı almama izin vermeden evden kovdular. Ceketimi bile içeriden alamadım. 5 6 ay kaymakamlık kiramı ödedi ama sonra onlarda ödemeyi kesti. Kimden yardım istediysem de yardım eden olmadı. Herkes menfaatinin peşinde. Bir kedi veya köpeğe sahip çıkıyorlar ama insanlara sahip çıkmıyorlar. Kazanın olduğu yerde bulunan Saraçlar sanayi sitesinin bekçileride kaza olduğu zaman olay yerine gelince onlarada polis kartını gösterip beni götürmüş. Bir tanıdık yardım etmek için beni videoya çekip Müge hanıma yolladı. Sırf ben Cemal Kaya bana sahip çıkmadı dedim diye beni kabul etmediler. Ben küfürlü konuşmadım. Kötü bir şey söylemedim. Cemal Kaya Allah değil, peygamber değil. Milletvekili diye Allah mı? Haşa. O da benim gibi insan. Para için her türlü oyunu oynuyorlar. Hepsi böyle. Oy isterler ama kendi işleri bitince bizi de unuturlar. Bu hesabı yerin altında alacağım artık. 

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

ÖTEKİ TV Youtube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi ► https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ►https://www.facebook.com/otekileringundemii

Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTube►https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi