ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Saadet Partisi de seçim kampanyasını başlattı: "Herkes gerim gerim gerilmiş; biz bunu sona erdireceğiz" Saadet Partisi, kampanyasında “İhtiyacımız var” sloganını kullanacak


Necdet Gökçınar













Saadet Partisi, kampanyasında “İhtiyacımız var” sloganını kullanacak.


Yıllardır sürdürülen siyasi üslupsuzluğun toplumu iki kutba ayırdığını belirten Yazıcı, bu durumdan İstanbulluların da memnun olmadığını söyledi.


 Yazıcı, “Bugün sadece İstanbul için değil Türkiye için adalet duygusu kaybedilmiş bir değer. Ve adalete dair kaybedilenler zamanla demokrasiye dair de kaybedilenleri doğurur" diye konuştu.


 Saadet Partisi'nin İBB adayı Necdet Gökçınar konuşmasında, "Bizi insan insan yapan değerlere ihtiyacımız var. En başta adalet. Her tür etnik ve inanç sahibi gruplarda olması gereken bir şey. Bunlar olmadığı zaman toplum gerilir. Adaleti temsil ettiğini söyleyen insanlar şuraya gelse yüzleri kızarmadan bu ülkede adalet var diyemezler" dedi.  Gökçınar'ıon konuşmasından başlıklar şöyle:


 Türkye’de kimse düşüncelerin özgürce söylendiğini iddia edemez. Bir attığı tweet yüzünden kendisini Sİlivri''de bulan insanlar var. Bize basın özgürlüğü ne olacak diye sorulursa? Üç tane kriteri var; terörü teşvik etmeyeceksiniz, hakaret olmayacak ve cinayete teşvik etmeyeceğiz. Bunun dışında her şeyi söyleyebilirsiniz. Ben herhangi birisine gözünün üzerinde kaşın var desem, bunun nasıl bir sonucu olacağından emin değilim. Herkes gerim gerim gerilmiş; biz bunu sona erdireceğiz, belediye başkanı nezakete yakın olduğunda toplum gevşeyecek.


Pek çok şeye ihtiyacımız var ama burada hep insani şeylerden bahsediyoruz. Tabii ki beton demir de olacak ama bu o kadar öncelikli değil. Onun da en güzelini biz yaparız, biz kapatılan partilerimiz toplumda ‘ağır sanayi, üretime dayalı ekonomiyle’ hatırlanır, böyle bir mirasa sahibiz.


İstanbul seçimleri bütün Türkiye’deki seçimleri etkiliyor, bir belediye başkanı seçilecek ama bunun çok ötesinde anlamlar ihtiva ediyor. İstanbullu hemşehrilerimin ferasetine, inancına, ruhuna, aklına ve oylarına ihtiyacımız var. Sloganımızın altını ben bu şekilde dolduruyorum.


Bu seçimde çok farklı sonuçlar alınacak. İstanbul’un Milli Görüş yönetimine ihtiyacı var. Yaptık geliyoruz; ortaya bir umde koyuyoruz. Ben sizi seviyorum, siz de beni sevin diyerek siyaset yapılmaz. Ben mağdurum diye de siyaset yapılmaz. CHP’ye oy vermemiş bir seçmen, bu hukuksuzluktan sonra haksızlıklara karşı çıkmak isterse, o mağduriyete öfkesinden bu sefer onlara oy vereceğim diyebilir ama bu akıl yanılmasıdır. Başkan seçerken dikkat edilecek başka şeyler var. Bizim bu öfkemizi kullanarak bizi başka yere yönlendirebilirler, buna kanmayalım.


Seçimlerde Saadet Partisi’ne oy verelim, Cumhurbaşkanı Erdoğan oy farkına az demişti ya, onu da belirgin hale getirelim. Seçimler uğurlu olsun, yeniden refah ve huzura vesile olsun."

Editör: Haber Merkezi