ŞIRNAK – Koronavirüs nedeniyle iktidarın güvencesiz bir şekilde aldığı “tam kapanma” kararı uygulamaya başlanırken, Şırnak Valiliği, halktan yardım toplamak amacıyla IBAN hesabı paylaştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle açıkladığı “tam kapanma” uygulaması başladı. Uygulama halkın güvencesiz bir şekilde evlere kapatıldığı eleştirileri ile karşılanırken, Şırnak Valiliği tepki toplayan bir paylaşım yaptı. Şırnak Valiliği, güvencesiz ve desteksiz bir şekilde başlayan kısıtlama uygulaması ile birlikte halktan yardım toplamak amacıyla IBAN hesabı paylaştı.

Valilik resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Gelin hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hem küçük ölçekli esnafımıza destek olalım. Yardımların yatırılacağı IBAN numarası” diyerek, Şırnak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne ait Ziraat Bankası hesabının IBAN numarasını paylaştı.

Paylaşıma eklenen görselde ise, yurttaşlara dağıtılması planlanan kolinin 150 TL değerinde olduğu belirtilerek, iletişim bilgileri verildi.

(MA)

Editör: Haber Merkezi