MUĞLA-Ö-G: TİP Muğla İl Örgütü, HDP’ye yönelik başlatılan “Kobane” operasyonuna karşı destek ziyaretinde bulundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekilleri, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ve belediye eş başkanlarının da aralarında olduğu çok sayıda kişinin “Kobane soruşturması” kapsamında  gözaltına alınması ve tutuklanmasına karşı dayanışma  ziyaretleri sürüyor. Türkiye İşçi Partisi (TİP)  Muğla İl Örgütü, HDP Milas ve Bodrum ilçe örgütlerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan TİP Muğla İl Başkanı İskender Değer, baskı politikalarını protesto ederek, böylesi süreçlerde dayanışmayı güçlendirerek ileriye taşımanın önemli olduğunu belirtti. Ziyaretlerde,  HDP Muğla il Eşbaşkanları Fulya Erdoğan ve Nihat Gencosman, Parti Meclis (PM) üyesi Emine Ülker, HDK Eşsözcüsü Dilek Gökçin, Disiplin Kurulu üyesi İlhan Alkan, Milas ve Bodrum ilçe yöneticilerinin de yer aldığı buluşmalarda dayanışmayı güçlendirme ve birlikteliği sürdürme mesajları verildi.

Ziyarette ayrıca  Muğla siyasetinin yakından tanıdığı Sol Sosyalist Aksaçlılardan  Hüseyin Anıl, İbrahim Uzun, Nihat Ergun ve Zekai Türkmenoğlu da konuşma yaparak destek ve dayanışma mesajlarını iletti.
Editör: Haber Merkezi