ABD Başkanı Donald Trump, SDG komutanına destek çıkmaya devam ediyor. Dün Mazlum Kobani’ye teşekkür eden Trump, bugün de aynı ifadeleri kullandı. ABD Başkanı mesajında, “Mazlum Kobani ile konuşmamdan zevk aldım. Kürtlerin yaptıklarını takdir ediyorum.” dedi.


Donald Trump, dün Twitter’dan  Mazlum Kobani için bir paylaşıma imza atmıştı. Trump paylaşımında, “General Mazlum, nazik sözleriniz ve cesaretiniz için teşekkür ederim.” demişti. Bugün de benzer bir paylaşımda bulunan Trump, “Mazlum Kobani ile konuşmamdan zevk aldım. Kürtlerin yaptıklarını takdir ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TRUMP, MAZLUM KOBANİ’Yİ TAKDİR ETTİ


Trump, mesajında şu ifadeler kullandı:Mazlum Kobani ile konuşmamdan gerçekten zevk aldım. Yaptıklarımızı takdir ediyor, ben de Kürtlerin yaptıklarını takdir ediyorum. Belki de Kürtlerin Petrol Bölgesi’ne gitme zamanı gelmiştir!

DÜN DE MAZLUM KOBANİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ


Donald Trump, Twitter’dan Mazlum Kobani için bir tweet attı. Trump paylaşımında, “General Mazlum, nazik sözleriniz ve cesaretiniz için teşekkür ederim. Lütfen en içten saygılarımı Kürt halkına iletin. Seni yakın bir zamanda görmek için sabırsızlanıyorum” dedi. ( Kaynak İznews )
Editör: Haber Merkezi