İZMİRÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; TÜM BEL SEN, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek işçilerin toplu sözleşme için taleplerini iletti.


Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) İzmir 1 Nolu Şube, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek toplu iş sözleşmesi üzerine toplantı yaptı. Yapılan görüşmeye, şube yürütme kurulu üyeleri Birkan Acar, Anıl Kaçar, Eren Çetindere, Recep Temel, Buse Engin ve Özgür Akkavak katıldı.


Toplantıda iş yeri görüşmeleri sırasında üyelerden alınan tüm talepleri Soyer'e ilettiklerini duyuran şube, ekonomik haklar başta olmak üzere sosyal tesislerden indirim hakkı, eşit performans ücreti, PDKS sistemindeki yüz okuma uygulamasının kaldırılması gibi pek çok talebin görüşüldüğünü bildirdi.  Belediye binasında düzenlenen toplantıda, Soyer’in talepleri dinledikten sonra ayrıntılı olarak sendikadan raporlaştırılmasını istediği belirtildi.


Toplantı sonrası sendika üyeleri kütüphanelere bağışta bulundu ve TEMA vakfı aracılığıyla bağışladıkları fidanların sertifikasını armağan etti.( Kaynak: MA)
Editör: Haber Merkezi