İsmail Bardakçı 

DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- 2018 yılında Diyarbakır 1. Sıradan HDP milletvekili seçilen Dr. Adnan Selçuk Mızraklı 31 Mart 2019 seçimlerinde Diyarbakır büyükşehir belediyesi eş başkanı olarak yüzde 63 lük bir oyla seçildi.  16 nisan 2019 tarihinde mazbatasını alarak göreve başlayan mızraklı ilk iş olarak kayyımın belediyenin makam odasında yaptırdığı eski parayla 2.200 trilyona mal olan altın varaklı banyoyu ifşa etti. Sonrasında ise kayyımın iki yıllık süreçte yediği 1 ton 800 kilo kadayıfı ifşa etti. Kayyımın yolsuzluklarını ifşa etmeleri sonrasında algı operasyonları ile belediye çalışmalarına ve Dr. Selçuk mızraklıya yönelik bir karşı çalışma yürütüldü. 


19 ağustos 2019 tarihinde yaklaşık dört aylık bir belediye başkanlığının sonunda kayyım atandı. Kayyım sonrası çalışmalarını halkla birlikte yürüten mızraklı 21 ekim günü gözaltına alınarak

22 ekim 2019 tarihinde bir itirafçının beyanları doğrultusunda tutuklandı. 
Şu anda kayseri Bünyan cezaevinde bulunmaktadır. Bu tutuklanmanın hukuki bir yanının olmadığını siyasi birtutuklanma olduğunu avukatları belirtmektedir. Geçen haftalarda Ankara 28. Ağır ceza mahkemesinde görülen propaganda davasından ise beraat etmiştir. 
İktidarın siyasi İslamcı bir kimlikle halka şükretmeyi, sabrı ve biat kültürünü dayattığı böylesi bir dönemde halk artık Gobbels propagandalarına inanmamaktadır. Yalanın ve talanın iktidarını yaptıkları böylesi bir dönemde bizler altın varaklı banyolardaki şatafatlarını göstererek bir nevi bakın kral çıplak dedik. Kralın çıplaklığını içerde de olsak dışarıda da olsak göstermeye devam edeceğiz. Bizler yalan ve talanın siyasetini yapan bu iktidarın gerçek yüzünü her gün ifşa etmeye devam edeceğiz. Bundan dolayı aldığımız ve alacağımız cezalar bizler için ödül olacaktır. Tutukluluğumun üzerinden iki yıl geçmiş olsa da, sizlerden iki yıl gibi bir süre ayrı kalsam da her zaman bizlerin yürekleri aynı ritimde ve aynı duyguda atmıştır. Bundan dolayı bizler hiçbir zaman ayrı kalmadık. Tek yürek ve tek bilinç olarak mücadele saflarındayız. Yalan ve talan zihniyeti kaybedecek halklar kazanacaktır. Selam ve saygılar.

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

YouTube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook https://www.facebook.com/otekileringundemii

Instagram https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi