ANTALYA – Antalya’da özel bir öğrenci yurdunun aşçısı olan İhsan Güney, üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’u kesici aletle katletti.

Antalya’da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan 38 yaşındaki İhsan Güney, yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Sami Tuğrul’u kesici aletle katletti.  

Olay, saat 14.30 sıralarında, Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan, 4 katlı özel bir öğrenci yurdunun yemekhanesinde meydana geldi. Yurdun aşçısı İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’u kesici aletle katletti. Olaya tanıklık eden öğrenciler zanlının “Deccal’i vurdum” diye bağırdığını aktardı.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney’i gözaltına aldı. Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi