VAN-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;  Edremit ilçesinde halkla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, üretim alanları açacaklarını söyledi.


Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, Edremit ilçesine bağlı Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde halkla bir araya gelerek, çalışmalara ilişkin görüş ve öneriler aldı. Eşbaşkan Özgökçe’nin özellikle kadınlar tarafından ilgiyle karşılandığı toplantıda, yurttaşlar sorun ve taleplerini dile getirdi.


Sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Özgökçe, alınan notlar çerçevesinde çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyledi. Özgökçe, “Sizin sorun ve talepleriniz baş göz üstüne. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen iş her ne ise biz bunu yapmaktan kaçınmayız. Borcumuz var diye hizmetten kaçınamayız. Bütün imkânsızlıklara rağmen, elimizdeki kıt imkânları kullanarak hizmet üreteceğiz. Çok kısa bir zamanda toparlanacağız. Bizim yapacağımız birçok iş var. Belediyeye gelir getiren işler yapmaya ihtiyacımız var. Halkımız üretim alanlarından koparılmış ama biz belediye olarak bu üretim alanlarını açabiliriz. Bazı model ve örneklerle bu işe başlayacağız. Biz belediye olarak bu şehir nasıl kalkınır, nasıl daha güzel olur diye o çabanın içerisindeyiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi