Boşuna dememişler kız evi naz evidir diye. Gerçekten de ben bayanlara çok daha fazla yakıştırıyorum o halleri. Belki kendim öyle olduğumdan bilemiyorum ama dünden meralı tavırlar sergilemek pek benlik bir olay değil. Erkeklerin gözünde kolay kadın olmayı asla istemem. Her ne kadar burada amaç belli dahi olsa yine de bu halimi korumaya çalışıyorum. Oldukça özenli seçimlerde bulunarak sadece beni hak etmeye layık beylerle görüşmenin isteğindeyim. İstekli ve arzulu bir kadın olmama rağmen bunu yapabiliyorsam herkes sanırım kendine çeki düzen vermeli. Kızıyorum çünkü yolda gördüğü her herifin altına yatan hatunlara. Böylelikle kalitesini düşürmekle beraber kim bilir bedenleri ne hale geliyor.

Asla partnerimin tüm isteklerine onay verecek bir kızı değilim. Aksine kuralları ve şartları ben belirlerim. Dominant bir karaktere sahip olduğum için etkin rol her zaman için benim üzerimde olmalı. Buna bile kafa tutup beni etkisi altına alabilecek olan varsa zaten yarın gidip nikah basalım hiç sorun değil. Kumral ve ateşiyle kavurmaya hazır olduğum için bana asla karşı koyamayacaksınız. Yani en sert olduğunu düşünen adamlar bile bu yatağa girdiğinde kuzuya dönüştüklerine defalarca şahitlik ettim. Dokunuşlarım ve güzelliğimle içinizi titreteceğimden çok eminim.

Elbet randevularımda benimde çok hoşuma giden beyler oluyor. Ancak profesyonelliğimden ödün vermemek adına asla ayrı bir muamele göstermiyorum. olması gerekenler ne ise herkes için geçerli olacaktır. Bu bağlamda sakın ola parayla falan kendinize bir ayrıcalık beklemeyin. Ayrıca temizlik ve hijyen kurallarına çok dikkat etmelisin. Bu görgü ile alakalı bir durum zaten kendisine saygısı olan hiç kimsede sıkıntı olmayacaktır. Kimsenin kölesi olmadığımı bilmelisiniz. Karşınızda böylesine güzel ve özel bir hatun varken halinize dikkat etmelisiniz.

Editör: Haber Merkezi