TARİKAT İHRAÇ EDİLEMEZ Yarın 29 Ekim. Herkes sabah 07’de ütülü ince patiskalarını giyip meydane inecek ve kendi kendilerini yönetecek halkımız.

TARİKAT İHRAÇ EDİLEMEZ

Yarın 29 Ekim. Herkes sabah 07’de ütülü ince patiskalarını giyip meydane inecek ve kendi kendilerini yönetecek halkımız.
Cumhuriyet güzel bir rejimmiş. Babadan oğula geçmiyormuş, anladık… Yalnız yarın hava soğuyacak, oşinografik veriler yani anadenizbilim öyle diyor. Üstünüzü sağlam giyinin diyor çocuklu anneler.


“Efendiler yarın 675 sayılı KHK'yi ilan edeceğiz!” dedi malum zat, kulağına fısıldadı sağır birinin… karnı ağrıyor birinin ve yeni bir KHK lazım bu gece dedi ve dediğini yaptı.. “ne dedik de yapmadık” “ne istediler de vermedik” “ ne yediler de yedirmedik” … diyor adamın biri. Ve susuyor tüm cumhur.
Yarınki Türkiye’ye kolay gelinmedi beyler! Bu sürece 15 Temmuz gecesinin hemen giriş saatlerinde başlandı. İlk sahne köprüydü! Biraz fazla metalikti…Beş gün sonrası ametal halliydi. Yani yirmi temmuz OHAAAAl. Herkes, en muhalefet olanı hariç değil, meclisin çatısı altında birleşti, tüm hainler belirlendi, havadan ve karadan kuşatıldılar, denizden çıkarma yapmadan ele geçirildiler.

Bu hain bir darbe girişimidir dedi sienen tv’den canlı yayında biri. Oleeeey en büyük havaalanımız da açıldı bir kaç yüzcük işçi ölümü ile… hainlerin yüzünden bu havaalanı da geç kaldı. Ama bu uçak yarın buraya inecek! O kadar!
Aman Allah’ım bu da ne? “KHK’lar gidecek biz kalacağız” diyor bir grup kendini bilmez, Bakırköy’de (ki Bakırköy artık köy değil) ve Kadıköy’de (orası da köy değil). Bunlar kafayı yemiş, yargılayın bunları, bunlar kafayı yemiş. Yok yok yargılamayın, ağaç kökü yesinler, waaay hayinler sizi… ohhh gördünüz mü ekonomi kurtuldu deeeerken birden ekonomik savaş başladı.

Önce papazla başladılar işe. İllede “fetö”mü isterim dedi kıvırarak Bekir. Ahh Bekir ittifaktaki Qir, nerden çıktı bu ekonomik kriz, ulan papaz maça olmandan belliydi, neyse gittin de kurtulduk. Yeni havaalanının açılışına seni de bekleriz. Suud’lara kurdalye kestirmem. Yaşasın dolar. Kırdığınız Ayyyfonaları toplayın garantisi var. Bahçenin işleri yarım kalacak, bahçeci de gitti, yeni bahçevan ilanı ver sevgilim, akşama döneceğim şu 675 KHK’yı yazayım, diplomamı görsünler bakalım…

Yaşasın 675 sayılı kanun hükmünde kararname.
KHK’lar kalacak siz gideceksiniz!
Yaşasın Cumhuriyet!
Bici bici bici!
Ey edip adanada pide ye, dile bak yahu tersten de aynısı okunuyor.
Ğoştur ğoştur…