Ötekilerin Gündemi: Hedefimiz HAKÎKAT IŞIĞINDA Dünyanın Her Yerinden Sizlere Haber Ulaştırmaktır.


Drama edilmiş yaşamdan beslenen bir yayıncılık anlayışını değil gerçekten, umuttan, özgürlükten beslenen geleceğe dönük, bilimsel, objektif, cesur bir bir yayıncılık anlayışını benimsiyoruz.


ANA İLKELERİMİZDEN VE KIRMIZI ÇİZGİMİZDEN BİR KAÇININ ALTINI ÇİZEREK YAYINLIYORUZ.


KADINA,ÇOCUĞA, LGBTİ’YE VE HAYVANA KARŞI ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ EYLEMLERİNDE BULUNAN, HAKARET EDEN VB. EYLEMLERİ GEREK SOSYAL YAŞAMDA OLSUN GEREKSE SOSYAL MEDYA HESABINDA OLSUN UYGULAYAN, YAZAN ÇİZEN CİNSİYETÇİ ÜSLÜBA SAHİP KİŞİLERİN NE HABERİNİ, NE YAZILARINI NE DE RÖPORTAJLARINI YAYINLAMAYACAĞIZ…

Sitemizde:

Doğaya, ekolojiye zarar verenlere, doğayı tahrip edenlere ve bundan rant sağlayanlara yer vermeyeceğiz…

Kimlikleri, inançları, cinsiyetleri ötekileştirenlere, şiddet dili kullananlara yer vermeyeceğiz…

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ YAYIN POLİTİKAMIZ

Demokrasiden, Eşitlikten, Barıştan, İnsan Haklarından Doğa-Hayvan Haklarından yana; kültürün, sanatın yanında Bilimsel, Jineoloji ve Ekolojik yaşamın ışığında, emekle, umut ve sevgiyle üretenlerin sesidir sitemiz. Evrensel, cinsiyetçi olmayan, ötekileştirmeyen hakikatin arkasında olan haberciliğe; hümanist, özgürlükçü düşünen, yazan çizen yazılara yer vermekteyiz. Şiddeti, ötekileştirmeyi, yok sayıyor, tacizi, tecavüzü, yalanı, kandırmayı, hırsızlığı meşrulaştıran içeriklerin karşısında duruyoruz.

Drama edilmiş yaşamdan beslenen bir yayıncılık anlayışını değil, gerçekten, umuttan, özgürlükten beslenen geleceğe dönük, bilimsel, objektif, cesur bir yayıncılık anlayışını benimsiyoruz.
Sitemizde umutlu, objektif cesur haberleri ve köse yazarlarımızın yazılarını siz okuyucularımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizler ötekilerin dramatikleri değil, gündem yaratanlarıyız. Bizleri ötekileştirenlere haberlerle, yazılarla, analizlerle, araştırmalarla, gündem olacak konularla cevap vereceğiz. Verdiğimiz ve vereceğiniz emekle birbirimizi geliştirerek aydınlık bir toplum inşası için ileriye yürüyeceğiz.


Hedefimiz Dünya’nın bir çok yerinde ve Türkiye’nin 81 ilinde haberi size ulaştırmaktır. Bize haber göndermek isteyen her gönüllü muhabire, yerelde ya da merkezde yazı yazmak isteyen arkadaşlarımıza sitemizin sayfaları açıktır. Yazar sınırımız yoktur, her yazar kendi özgünlüğünü koruyarak sesini, kalemini burada görebilir. Kolektif emekle gerçeğin daha geniş okur kitlelerine ulaşacağı inancındayız.

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

YouTube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi https://tinyurl.com/b5s3nfb5

Web Sitemizin Sosyal Medya Hesapları:

E- Posta [email protected]

[email protected]

Twitter https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook https://www.facebook.com/OtekilerinG

Instagram https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTube https://www.youtube.com/c/%C3%96tekilerinG%C3%BCndemi/featured

Değerli izleyicilerimiz yayını beğenmeyi, paylaşmayı, kanalımıza abone değilseniz abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayınız!!!

Teşekkürler

Ötekilerin Gündemi

Editör: Haber Merkezi