DERSİM ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- ÖTEKİ TV'de yayınlanan Güncele Bakış Programında Moderatör Gazeteci Yazar Özlem ARMEN’e konuk olan HDP PM Üyesi Engelliler Komisyonu Eş sözcüsü Hatice Betül ÇELEBİ ve HDP MYK Üyesi İstanbul Milletvekili Engelliler Komisyonu Eş sözcüsü Musa PİROĞLU, 12- 16 Mayıs Engeliler Haftası, Engellilerin Sorunları ve Taleplerine dair aktarımlarda bulundular.

ÖTEKİ TV, 'Gerçeğin içinde, pozitif dilin tam ortasında' şiarıyla her hafta değişik alanlarda, uzmanlarla sorunların çözümünü; konuklarıyla sizlerle birlikte tartışmaya devam edecek. Sizler de henüz abone olmadıysanız Ötekilerin​ Gündemi ÖTEKİ TV - Youtube kanalına abone olmak için https://www.youtube.com/channel/UCmKl... ...​ linkini tıklayabilirsiniz... Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

CANLI YAYIN PROGRAMLARIMIZ ve SOKAK RÖPORTAJLARI videomuzda sokak röportajları mı sizin için derledik iyi seyirler. Bunun gibi keyifle izlebileceğin diğer videolarım ; Kanala abone olup videoyu beğenmeyi unutmayın !

Haber Portal: https://www.otekileringundemi.com/​

Twittir: https://twitter.com/OtekilerinG​

İnstagram : https://www.instagram.com/otekilerin_...

Facebook: https://www.facebook.com/otekileringu...

Röportaj videoları Abone olmak için https://www.youtube.com/channel/UCmKl...

CANLI YAYIN PROGRAM ve SOKAK RÖPORTAJLARI, Teşekkürler Ötekilerin Gündemi

Editör: Haber Merkezi