DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Ötekilerin Gündem'inden,  Pozitif Dil Programında, Gazeteci Hamza ÖZKAN’ın konukları  HDP Amed hazırlık komisyon eş sözcüleri Yenişehir Belediye Eş Başkan Yardımcısı Nevriye CUR ve  PM üyesi Serdar BATUR il kongre sürecine ve güncel gelişmelere dair aktarımlarda bulundular.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Örgütü, 14 Kasım'da düzenleyeceği 3'üncü Olağanüstü Kongresi'ne ilişkin  Gazeteci Hamza Özkan sorularını yanıtlayan Kongre Komisyonu Eş Sözcüsü Nevriye Çur5 Eylül’den bu yana oluşturdukları 30'a yakın kongre komisyonunun 17 ilçede çalışmalar düzenlediğini kaydeden Cur, kongreye hazır olduklarını söyledi. “Gün morali yükselteme günüdür. Demokratik yarınlar için kongremize sahip çıkmalıyız” diyerek kongreye katılım çağrısı yaptı.

Kongre Komisyonu Eş Sözcüsü Nevriye Batur ise Mevcut yürütülen siyasete karşı partilerinin 27 Eylül’de 11 maddelik bir deklarasyon açıkladığını hatırlatan Batur, “Amed il kongremizin anlam ve önemi bu tutum belgesi çerçevesinde olacak. Görkemli coşkulu bir kongre gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Amed il kongresi önümüzdeki siyasetin yönünü belirleyecek bir kongre olması açısından çok önemlidir. Demokratik ve özgür yarınlarda mutlaka görüşeceğiz, barış ve demokrasiyi bu topraklara yerleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

YouTube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ►https://www.facebook.com/OtekilerinG

Instagram https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi