DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- ÖTEKİ TV’de Pozitif Dil Programında Gazeteci Hamza ÖZKAN’ın konuğu olan Müzisyen Pınar ÖZDEMİR ve Şair Meryem COŞKUNCA  Kadın ve sanata dair aktarımlarda bulundular.

Şair Meryem ÇOŞKUNCA KİMDİR

1992 yılında doğdu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. İlk şiiri 2013 yılında Hayal Dergisinde yayımlandı. Arkadaş Z. Özger Şiir Ödülü 2016’ya değer görülen şiirlerden oluşan “Geceyle İşlenen” Meryem Coşkunca’nın ilk şiir kitabı. İkinci şiir kitabı olan "Sana Nasıl Ulaşabilirim'" Edebi Şeyler yayınevinden 2020 yılında basıldı.

.

Müzisyen Pınar ÖZDEMİR KİMDİR?

1987 yılında İzmir’de doğdu. Müzik hayatına ilk olarak ilkokul 3. sınıfta bağlama çalarak başladı. Sonrasında da lise 2. sınıfta kendi imkanlarımla yan flüt alıp öğrendi. Lise bittikten sonra Ege Üniversitesi Türk Musikisi Konservatuvarını kazandı. 2012 yılında mezun oldu. 2014 yılından bu yana müzik öğretmeni olarak çalışıyoru.Söz müziği kendime ait olan ve başka şiir ve sözleri ezgilendirdiğim bestelerim bulunmakta. İlk şarkısı Su Şehrini Mart ayında yayımladı. Şiiri Seyyidhan Kömürcü’ye müziği kendisine ait. Şimdi ikinci single’ımı yapıyor. Haziran sonuna doğru o da yayımlanacak. Daha sonrasında da şiirlerden bestelediği ve tamamı kendisine ait şarkılar için de projeler tasarlıyor

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ,

ÖTEKİ TV Youtube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.
ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi ► https://www.otekileringundemi.com/
ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:
Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG
Facebook ►https://www.facebook.com/otekileringundemii
Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/
YouTube►https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw


Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi