Ezidi Kadınlara Yapılanları Bir Kez Daha LANETLİYORUM  Bazen Devletler kendi ordularıyla girdikleri topraklarda kendisinden olmayan inanç ve ulusları kırımdan geçirirler. Bazen de devletlerin oluşturdukları maşa örgütler eliyle soykırımlar organize ederler.

Ezidi Kadınlara Yapılanları Bir Kez Daha LANETLİYORUM  Bazen Devletler kendi ordularıyla girdikleri topraklarda kendisinden olmayan inanç ve ulusları kırımdan geçirirler.

Bazen de devletlerin oluşturdukları maşa örgütler eliyle soykırımlar organize ederler. Söz konusu Ezidiler olunca her ikisi de mevcut. Müslüman olmayan Ezidi halkın son soykırımını kendi gözlerimizle sosyal medya aracılığıyla izleyerek kahrolduk. Pazarlarda satılan Ezidi Kız Çocukların ve Kadınların suçu neydi? Elbette tek suçları sistem dışı yaşamlarıdır.

Sistem için ötekiler olarak hitap edilen her milletin yaşadıklarını Ezidi halkına yaşatırdılar. Yaratılan IŞİD vahşetin eliyle Ezidi kadınları pazarlarda iğrenç bir şekilde satışa çıkardılar ve sözüm ona “demokrasi” savunucular da onları seyre durdular. Ezidi halkına, Kadınlarına ve Çocukların başına gelen ne ilk nede son olacaktır.

Bu coğrafyada bu sistemler var oldukça ve emperyalist devletler buralarda savaşlar yürüttükçe Ezidi ve Ezidi halkına benzer halklar namlunun ucunda ve PAZARLARDA olacaklardır. Bundan dolayıdır ki, Bölgende yaşayan bütün renkten kadınlar birleşerek bir birlerine sahiplenmeleri. Demokrasi güçleriyle birilikte gerici güçlerin, yobazların saldırılarını boşa çıkarmalıyız. Bir kez daha Ezidi kadınlara yapılan o VAHŞETİ kınıyorum.