İSMAİL BARDAKÇI 

DİYARBAKIR- ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ Tiyatrocular Abdullah (Apo) Tarhan- Oyuncu, Beyan Bahmani- Kostüm, Ömer Şahin- Oyuncu ve Şahperi Alphan- Reji Asistanı- oyuncu ile Şilan Alagöz Reji Asistanı-oyuncu ile Hinek Henek skeç programını konuştuk: "2021'de Seyircilerin yazdığı 200 skeçten 50’sini seçtik. Covidi-19 kaynaklı seyricisiz oynadık.  2022 Yılbaşı özel programıyla ilk defa seyricilerin karşısına çıktık. Bu akşam saat 19:00 ikinci progmımızla devam edeceğiz." dedi.

2021'de Kürtçe tiyatroların komik bahanelerle yasaklandığı bir dönemde Kürt tiyatrocular bir ilki gerçekleştirerek Kürtçe skeçlerden oluşan bir televizyon programı yaptılar. Amed Şehir Tiyatrosu, Teatra Jiyana Nû (Yeni Yaşam Tiyatrosu), Tiyatro Mencel ve Yekta Hevi Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen Kürt televizyonlarında da bir ilk olan skeç programı 2021'de seyirci ile buluştu. Seyircilerin gönderdiği iki yüzden fazla skeç arasında yapılan seçmelerin ardından sahnelenen skeçler büyük ilgi gördü.

 Tiyatro oyuncuları Abdullah (Apo) Tarhan, Beyan Bahmani, Ömer Şahin, Şahperi Alphan ve Şilan Alagöz ile Hinek Henek skeç programını, Amed Şehir Tiyatrosu’nun Ocak ayında sahneleyeceği "Hinek Henek" adlı skeçin oyuncuları ve izleyecilerin arasındaki ilgiyi konuştuk; 

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ Wep sitesinde yapılan Yazarlarımızın Yazıları, Haberler, Söyleşiler, Röportajlar ve YouTube Tv kanalımızdan yaptığımız Canlı Yayın Programlarımız anında haberdar olabilmek için bizi resmi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

#ÖTEKİLERİNGÜNDEMİ

YouTube ► kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi ► https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ►https://www.facebook.com/OtekilerinG

Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTube►https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Editör: Haber Merkezi