DİYARBAKIRÖTEKİLERİN GÜNDEMİ:  Silvan Devlet Hastanesi’nde çalışan Doktor Evin Bahar, izole edecekleri bir hasta ile diğer hastaların odalarının birbirine yakın olduğunu belirterek, sosyal medyadan isyan etti.

Silvan Devlet Hastanesi’nde görevli Doktor Evin Bahar, Twitter hesabından yaptığı iki paylaşımla hastanenin şartlarına dikkat çekti.

Bahar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs şüphesi ile izole edecekleri hastanın odası ile diğer hastaların odalarının yan yana olduğunu ve yine izole edilen hastaların kullanacağı ayrı bir tuvaletin olmadığını belirtti. Paylaşımlarla birlikte, Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesaplarını etiketleyen doktor, ilçede bir türlü yapımı tamamlanmayan hastanenin fotoğrafını da paylaşarak, “Korona salgınını az önce fotoğraflarını paylaştığım hastane şartlarında bertaraf etmemiz mümkün değil” diye yazdı.

Bahar, öte yandan bir diğer paylaşımında, yağışlı günlerde hastanenin çatışından su damladığını ve hastanenin şartlarının hastaları muayene için uygun olmadığını ifade etti.

(MA)
Editör: Haber Merkezi