ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Etkinlik Sen- Genel Başkanı, Ali Koray ÖZANDAÇ, Genel Başkan Yardımcısı Gülşah CONGUR ve Bölge Başkanı Faysal TAŞ, Ötekilerin Gündemi Özel programında Hamza Özkan'ın sorularını yanıtladı.

25 Eylül 2020 tarihinde kurulan ETKİNLİK – SEN , sektör paydaşlarını yurt içi ve yurt dışında sektörel ilişkiler alanında temsil etme yetkisi olan tek üst kuruluştur.

MİSYONU

ETKİNLİK SEN Sektörel ihtiyaç ve beklentileri en iyi şekilde anlayan, onlara en doğru, en uygun çözüm ve önerileri sunan, yaygın üye ağı ve iletişim kanalları ile sektörün her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaşan, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, dünya standartlarında hız ve verimlilikle hizmet eden, üye memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir kurum olmaktır.

VİZYONU

  • Çalışma barışının sağlanması için başta Atatürk İlkeleri olmak üzere; ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milli egemenlik, milli güvenlik, kamu yararı ve kamu düzeninin sağlanması ile cumhuriyetin ve demokrasinin korunması ilkelerini temel alarak faaliyet göstermek.
  • Hür teşebbüs ve serbest ekonomi anlayışını desteklemek
  • Birlik ve dayanışma içinde, rekabet edebilirliği ve verimliliği artırmak, sektör ilişkilerini sürekli, dengeli olarak geliştirmek

HAKKINDA

Sendikanın adı ‘Tüm Etkinlik Sektörü işveren Sendikası ‘dır. Kısa adı “ETKİNLİK-SEN” dir. Sendika 18 numaralı ‘Konaklama ve Eğlence’ işkolunda kuruludur. İş kolunun kapsadığı tüm işyerleri ile bu işyerlerinin eklentileri, bağlantıları ve araçlarında, işyerlerinde yürütülen asıl işe yardımcı işleri de kapsayacak şekilde yurt çapında faaliyette bulunur.

25 Eylül 2020 tarihinde kurulan ETKİNLİK – SEN , sektör paydaşlarını yurt içi ve yurt dışında sektörel ilişkiler alanında temsil etme yetkisi olan tek üst kuruluştur.

 “İşletmelerin ortak sesi” olmayı hedefleyen sendika, üyelerinin temsiliyetlerinin bulunduğu çalışma alanlarına makro düzeyde çözümler getirmeyi hedefler.

Genel Merkezi Ankara’da olan, ETKİNLİK – SEN’in çatısı altında;

MEKANLAR

ORGANİZASYON

PRODÜKSİYON

EĞLENCE HİZMETLERİ

CATERİNG sektörlerinde faaliyet gösteren tüm firmalar, dernekler ve odalar bulunacaktır.

Editör: Haber Merkezi