Hafta sonu Köln Fenerbahçeliler Derneği’nde yaptığı açıklamalarda gündeme damgasını vuran Ali Koç, daha sonra İstanbul’da katıldığı bir televizyon programında önemli sözler sarf etti. Başkanlığının ilk sezonunda büyük hayal kırıklığı yaşayan Koç, “Bu sene kötü başkanlık yaptığımı söyleyebilirsiniz. Bu sezon bir bitsin... Diego Reyes transferinden utanıyorum. 20 yaşında Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapmış bir oyuncu. Slimani geldiğinde ‘En iyi santrfor’ dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim! Altyapı bizim geleceğimiz. Bu konuda eskiden çok hata yapılmış. Altyapıyı oturtsam, her sene Şampiyonlar Ligi’ne gidip faiz yükünden de kurtulursak işler rayına girer. Dereağzı’nda çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu Porto’da oynuyormuş! Maaş vermiyorlarmış, ev kirası ve yemek. Burnumuzun dibindeki çocuğu alıp götürüyorlar” şeklinde konuştu.

Topal’a büyük onur
Valencia Kulübü, daha önce formasını giyen ve başarılarıyla tarihte iz bırakan isimleri onore ederek efsaneler maçına davet etti. Fenerbahçe ve milli takımın tecrübeli ismi Mehmet Topal da efsaneler arasında gösterildi. Valencia’nın kuruluşunun 100. yılına katılması için davet gönderildi.

“Gerçek zafer budur”
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nin 27. haftasında bugün Karadağ ekibi Buducnost VOLI’yi konuk edecek. Sarı-lacivertliler Ataşehir’de son 15 Avrupa Ligi maçını da kazandı ve yaklaşık 1 yıldır Avrupa maçı kaybetmedi. Fenerbahçe Beko, uzun yıllardır mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde bugüne dek 297 maç yaptı. Fenerbahçe Beko, aldığı 178 galibiyetin 129’unu Obradovic yönetiminde elde etti. Başantrenör Zeljko Obradovic, Buducnost maçı için, “Barcelona maçında 13 bin insanın gelmesi tamam ama asıl mesele Buducnost maçında da gelebilecekler mi? Eğer gelirlerse bizim için gerçek zafer budur” diyerek taraftarları maça davet etti.

Kalkavan adına turnuva
Fenerbahçe’de 1995-2000 yılları arasında Asbaşkanlık, Başkan Vekilliği, Futbol Şube Sorumluluğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunan Şadan Kalkavan anısına futbola başladığı ilk kulüp olan Haliç tarafından organize edilen futbol turnuvası 9 Haziran-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Maçlar Balat Futbol Sahası’nda yapılacak.(kaynak:Cumhuriyet Gazetesi)
Editör: Haber Merkezi