DİYARBAKIR - Ligde yükselişini Eskişehirspor’u da yenerek, sürdürmek isteyen Amedspor, taraftara destek çağrısında bulundu. 

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, geçen hafta Ankara Demirspor’u deplasmanda yenerek, ligde ikinci sıraya yükseldi. Son dört maçının 3’ünü kazanan Amedspor, Pazar günü sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Eskişehirspor’u da yenerek ligde yükselişini sürdürmek isteyen Amedspor, taraftara destek çağrısında bulundu. 

‘AMEDSPOR'U DESTEKLEYİN’

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım sanal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Pazar günü oynayacakları karşılaşma öncesi taraftara destek çağrısı yaptı.  Yıldırım şu açıklamasında şunları belirtti: “Taraftarımız bu maçta yeşil kırmızı forması ve atkısıyla bir koltuk boş mesafesinde Amedspor duruşuna ve taraftarına yakışır bir şekilde sadece takımımızı desteklesin. Ayrıca taraftar gruplarımızın yaptığı kenetlenme çağrılarını anlamlı ve değerli bulmakla beraber provakatif yaklaşımları dikkate alınmaması gerektiğini önemle hatırlatıyor, taraftarlarımız başta olmak üzere maçın tüm paydaşlarının aynı duyarlılık ve sağduyu içinde davranacağına inanıyorum.

Sporun ayrıştırıcı ve ötekileştirici değil, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek amaçlı olduğu gereğinden hareketle, başta spor camiası yöneticileri olmak üzere bütün sporseverlerin bu bilinçle hareket etmeye devam ediyorum.”

( MA)

Editör: Haber Merkezi