Fenerbahçe , UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 1-0’ın rövanşında bu akşam Portekiz ekibi Benfica’yı ağırlayacak. Lizbon’daki ilk maçı Franco Cervi'nin tek golüyle 1-0 kaybeden F.Bahçe, rakibini elemesi durumunda play-off turuna yükselecek.


F.Bahçe’nin Benfica’yı elemesi için sahadan en az 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Sarı-Lacivertliler, 90 dakikayı 1-0 önde tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmazsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.
F.Bahçe ile Benfica arasında saat 21.00’de Ülker Stadyumu’nda başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic yönetecek. Maç Smart Spor’dan naklen yayımlanacak.
F.Bahçe’de UEFA listesine bildirilmeyen Fethi Kadıoğlu, Berke Özer, Aatif Chahechouhe, İsmail Köybaşı ve Salih Uçan, Benfica maçında forma şansı bulamayacak.
F.Bahçe, Benfica maçıyla birlikte Avrupa sahnesinde 226. mücadelesine çıkacak.
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe , bu akşam Ülker Stadı'nda Benfica'yı ağırlayacak. Sarı Lacivertli ekip, Kadıköy'de şu 11 ile sahada olacak:
Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Ayew, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Barış Alıcı, Giuliano, Soldado
Editör: Haber Merkezi