Süper Lig'de 6. hafta cuma günü saat 20.00'de oynanacak BB Erzurumspor-Ankaragücü, Bursaspor-Başakşehir maçlarıyla başlıyor.

BURSASPOR-BAŞAKŞEHİR


İlk 5 haftada 4 galibiyet 1 yenilgi alan ve lider Galatasaray'ı gol averajıyla takip eden Başakşehir, zorlu Bursa deplasmanında 3 puan arayacak.

Süper Lig'de rakibini 4 maçtır mağlup eden Başakşehir, bu maçlarda gol yemedi.

Lige 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle başlayan ve henüz 3 puan sevinci yaşayamayan 4 takımdan biri olan Bursaspor, geçtiğimiz sezondan kalan 3 maçlık yenilgi serisi de eklendiğinde son 8 maçında galibiyet alamamış durumda.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak.

BB ERZURUMSPOR-ANKARAGÜCÜ


Lige yeni yükselen iki takımı karşı karşıya getiren müsabaka Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak ve mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek.

Erzurumspor, ligdeki ilk 5 maçında 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 2 puanla 17. sırada bulunan Mehmet Altıparmak'ın öğrencileri, başkent ekibi karşısında ilk galibiyetini tatmak istiyor.

5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 7 puan toplayan İsmail Kartal'ın öğrencileri ise lige yaptığı iyi başlangıcı sürdürme niyetinde.

İki takım, bu müsabakayla Süper Lig tarihindeki ilk maçlarına çıkmış olacak. Geçen yıl iki takım arasında 1. Lig'de oynanan maçlardan gol sesi çıkmıştı.

HAFTANIN PROGRAMI


Süper Lig'de haftanın geri kalan maçları şöyle:

Cumartesi
13.30 Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor
16.00 Kayserispor-Atiker Konyaspor
19.00 Trabzonspor-Göztepe

Pazar
16.00 Kasımpaşa-Alanyaspor
19.00 Akhisarspor-Galatasaray
19.00 Antalyaspor-Sivasspor

Pazartesi
20.00 Fenerbahçe-Beşiktaş. (SPOR SERVİSİ)
Editör: Haber Merkezi