ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe son dakika bombasını patlatmak için gün sayıyor. Listenin başında Marsilya’nın yıldız oyuncusu Luiz Gustavo bulunuyor.

Cumhuriyet'en Hilmi Türkay'in haberine göre; Geride bıraktığımız sezon tarihinin en kötü yılını geçiren Fenerbahçe, taraftarına geçen yılı unutturmak ve şampiyonluk yarışında ön sıralarda olacak bir takım için yenileniyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe son dakika bombasını patlatmak için gün sayıyor. Listenin başında Marsilya’nın yıldız oyuncusu Luiz Gustavo bulunuyor. Damien Comolli ve Ali Koç, Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek üzere Fransa’ya uçtu. Ali Koç, 9 milyon Avro isteyen Marsilya kulübü başkanı Jacques-Henri Eyraud ile yapacağı görüşmede fiyatı acaba aşağı çekmeyı başabilecek mi? Koç ve Comolli yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala, acil ihtiyaç duyulan orta saha bölgesi için Gustavo transferini sonlandırıp Türkiye’ye oyuncuyla birlikte gelmek istiyor. Divan toplantısında taraftarlara, “ bombalara hazır olun ” mesajı veren Ali Koç’un bu iddialı konuşmasının ardından Napoli’den gelen parayla üç yıldız transferin yapılmasına sayılı günler kaldığını söyleyebilirim.

Barış Alıcı Rizespor’da
Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin 22 yaşındaki oyuncusu Barış Alıcı’yı kiralık olarak renklerine bağladı. Altınordu’dan Berke Özer ile büyük umutlarla transfer edilen Barış Alıcı, yeni sezon çalışmalarında Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başaramadı. Genç futbolcuya bir dönem Fenerbahçe’de de hem antrenör hem de teknik direktör olarak görev yapmış olan Çaykur Rizespor’un hocası İsmail Kartal talip oldu. İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonucunda genç oyuncu kiralık olarak yeni sezonda Çaykur Rizespor forması giyecek. İsmail Kartal sık sık verdiği röportajlarda Barış Alıcı ile ilgilendiklerini ifade etmişti. Geçtiğimiz sezon Barış, 14 Süper Lig maçına çıktı ve bir asist yapabildi. Genç futbolcunun 2022 yılına kadar Sarı-Lacivertli ekiple sözleşmesi bulunuyor.

Audi Cup başlıyor
Bayern Münih, Real Madrid ve Tottenham’ın katılacağı Audi Cup turnuvası bugün start alıyor. Turnuvanın ilk maçında Bayern Münih ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç 75 bin kişi kapasiteli Allianz Arena’da gerçekleştirilecek. Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Smart Spor’dan yayınlanacak. Avrupa takımlarının sezon öncesi önemli test yeri olan Audi Kupası, 2009 yılında başladı. 2009’dan itibaren 5 kez gerçekleştirilen turnuvayı Bayern Münih 3, Barcelona ve Atletico Madrid ise birer defa kazandı. Bu yılın katılımcıları da tarihleri ve ülkelerindeki başarılarıyla bilinen takımlardan oluşuyor. Organizasyonda önceki sezonlarda Manchester United, Boca Juniors, Milan, Internacional, Manchester City, Liverpool, Napoli ve Sao Paulo takımları da boy göstermişti.
Editör: Haber Merkezi