Fenerbahçe’nin kadro dışı bırakılan futbolcuları arasında yer alan Volkan Demirel, Dereağzı tesislerinde düzenlediği basın toplantısında başkan Ali Koç ve 2. başkan Semih Özsoy’dan özür dilerken sesi titredi, gözyaşlarını tutamadı. Soru almadan toplantıyı 2 dakika içinde bitiren başarılı file bekçisi bir gün önce Ali Koç’la bir araya gelmişti. Demirel, basın toplantısında “Camia olarak kalben ve ruhen Fenerbahçe’yi yukarıya taşımak zorundayız. Ben de bundan sonra belki bulunduğum belki de bulunmadığım yerde elimden geleni yapacağım. Geriyi konuşmaya gerek yok. Fenerbahçe’yi bu noktadan çıkarmak gerekiyor. Bu geçen süreçte yaşananlarla beraber konuşmalar var, bunlar artık geride kaldı. Başkanımı çok seviyorum, o da beni seviyor. Başkanımızdan, asbaşkanımızdan ve takım arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Hiçbir yazılı metne bağlı konuşmam, duygularıyla konuşan bir insanım. Kırdığım tüm insanlardan özür diliyorum. Ben her zaman Fenerbahçe için varım, olmaya devam edeceğim” dedi.

Kampa katıldı

Demirel’in açıklamalarından kısa süre sonra Sarı-Lacivertli yönetim, tecrübeli eldivenin affedildiğini duyurdu. Kulüpten, “Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Yönetim kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel’in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan’ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dahil edilmesine karar vermiştir” denildi.

Ali Koç ne demişti?

Başkan Ali Koç, FB TV’deki “Camiaya Sesleniş” programında Volkan Demirel’in neden kadro dışı bırakıldığıyla ilgili “Bence Volkan’daki durum, çok yaşanan bir durum. Çok iyi bir Fenerbahçelidir ve bilinçli olarak Fenerbahçe’ye zarar vermek istemez, ama bilinçaltı olarak yeni ekip, yeni kadro ve yakın olduğu isimlerin ayrılmasıyla ister istemez etkilendiğini düşünüyorum. Kayseri maçı sonrası o da konuştu ve ‘Takım olamadık, gruplaşmalar var’ diye belirtti. Volkan’ın sözleşmesini uzatırken ekip ruhuna, takıma yardımcı olmasını bekliyordum. Tersini yaptı demiyorum ama sen ne yaptın, kaynaştırdın mı? Yemeğe çıkardın mı? Sportif direktöre bir şeyler belirttin mi? Hayır yapmadı” ifadelerine yer vermişti.

Ersun Yanal, Tolgay’ı istiyor

Fenerbahçe’de gözler yeni transferlerde. Gündemdeki sıcak isim Beşiktaşlı Tolgay Arslan. İstatistiklere önem veren ve hücum futbolunu seven Ersun Yanal, Tolgay Arslan konusuna çok sıcak baktığını yönetime bildirdi. Öte yandan F.Bahçe’nin Antalya kampı dün başladı. 11 Ocak’a kadar Belek’te çalışacak Sarı-Lacivertliler AZ Alkmaar ile oynayacakları hazırlık maçı sonrası İstanbul’a dönecek. Kamp kadrosunda Ozan Tufan, Kameni, Tolga Ciğerci, Yiğithan ve Oğuz Kağan yer almıyor. Ersun Yanal bugün saat 14.00’te açıklamalarda bulunacak.
Editör: Haber Merkezi