Cuma günü oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener 'in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet'te bulunan gasilhaneden alındı. Cenazeyi almaya Şener'in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi. Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze saat 11.00'de düzenlenecek tören için Ülker Stadı'na götürüldü.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, acılı aileyi bir an olsun yalnız bırakmadı.

Mehmet Topal: "Acımız tarifsiz, teselli imkansız"

Cumhuriyetin haberine göre; Bugün burada olan ve olamayan tüm Fenerbahçelilere merhaba. Koray bir deplasmanda yine bizim yanımızdaydı. Kelimeler yetersiz, acımız tarifsiz, teselli imkansız. Tertemiz kalbiyle hafızalara kazınan Koray’ın burada olmaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Biz birbirimizden güç alan bir aileyiz. Koray’ın annesi annemiz, babası babamız olacak. Allah herkese sabırlar versin.

Hasan Ali Kaldırım: "Her adımımızda sen olacaksın"

Duygularımı not ettiğim kağıttan okuyorum. Böyle bir durumda konuşmak benim için güç. Bizler futbolcular olarak sahaya çıktığımızda bizi biz yapan taraftarlardır. Ancak; Koray kardeşimizin aramızdan ayrılışı bizi o kadar derinden etkiledi ki… Bu tribünlere bakış açım çok daha farklı ve anlamlı olacak. Biz sahaya çıktığımızda deplasman tribünlerine bakarız. O tribün bizi duygulandırır. Koray, aramızdan ani şekilde ayrıldı. Acım çok büyük, acım tarifsiz. Aramızdan zamansız ayrıldın. Her şeyi bir anda anlamsız kıldın. Koray kardeşim, sen bizim  için sayısız maça geldin. Paranı ve vaktini harcadın. Sana sözümüz olsun. Attığımız her adımda, sarf ettiğimiz her çabada sen olacaksın. Her zaman bizimle olacaksın. Rıfat Baba, Gülümser anne… Koray’ın yerini tutamayız ama bizi evlatlarınız olarak kabul edin. Yanınızda olacağımızı bilin. Allah hepimize sabırlar versin, mekanın cennet olsun kardeşim.


Ali Koç'tan Koray için duygusal mesaj




Zamansız kaybın bizi kahretti. Arkadaşların seni çalışkan, özverili, Atatürk’ü, kitapları seven, Fenerbahçe sevdalısı olarak anlatıyorlar. Bugün senin için burada, en sevdiğin yerde, unutulmaz anılarının olduğu mabedimizdeyiz. Milyonların sevgisiyle seni uğurluyoruz. Birkaç gün önce attığın mesajında, 10 Kasım için arkadaşlarına “Orada olacağız” demişsin. Atamızın huzurunda binlerce kişiyle seni temsil edeceğiz. Sahaya çıkarken hep kalbimizde olacaksın. Tribündeki koltuğuna ismini yazacağız ve seni hep yaşatacağız. Ailene, arkadaşlarına, camiamıza başsağlığı diliyorum. Neşeli, güleç yüzlü kardeşim. Seni asla unutmayacağız. Güle güle, mekanın cennet olsun.

Editör: Haber Merkezi