İSTANBUL-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Süper Lig’de 24 puanla düşme hattı nın hemen üstünde bulunan Fenerbahçe son 28 yılın en kötü dönemini geçiriyor. Bu sezon Kadıköy’de oynadığı 11 iç saha mücadelesinde hanesine 17 puan yazdıran Sarı-Lacivertliler tam 16 puan yitirdi. Fenerbahçe, ligin 16 takımla oynandığı 1990-1991 sezonunda ise sahasında 11 karşılaşmada 19 puan kaybetmişti. Kalan 12 hafta içinde dişli rakiplere karşı mücadele edecek Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş ve Başakşehir’le deplasmanda, Galatasaray ve Trabzonspor’la Ülker Stadı’nda oynayacak. 15. sırada bulunan Fenerbahçe’nin fikstürü sırasıyla şöyle: Beşiktaş (D), Çaykur Rize, Başakşehir (D), Sivas, Ankaragücü (D), Galatasaray, Aytemiz Alanya (D), Trabzon, Kasımpaşa (D), Akhisar, BŞB. Erzurum (D), Antalya.


Öte yandan Sarı-Lacivertliler, sezonun geride kalan kısmında genç oyunculara fazla süre vermedi. Genç oyuncular arasında en çok forma şansı bulan isim Eljif Elmas oldu. Yiğithan Güveli bonservisiyle, Barış Alıcı ve Ozan Tufan ise kiralık olarak gönderilmişti.


Tolgay’dan iyi haber


Fenerbahçe’ye, geçen hafta UEFA Avrupa Ligi’nde Zenit maçı öncesi sakatlanan Tolgay Arslan’dan iyi haber geldi. Zenit karşılaşmasına ısınırken kasığında yaşadığı sakatlık sonucu kısmi yırtık tespit edilen Tolgay, 6 gün içinde takıma döndü. Sakatlığını atlatan Tolgay, Sarı-Lacivertlilerin dün yaptığı antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve Sarı-Lacivertlilerin eski kaptanı Ömer Onan’ın babası Utku Onan, hayatını kaybetti. Fenerbahçe Kulübü, Onan için başsağlığı mesajı yayımladı.(Kaynak:Cumhuriyet)
Editör: Haber Merkezi