ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;Ersun Yanal’ın gelişiyle birlikte Fenerbahçe taraftarı her şeyin güllük gülistanlık olacağını düşünüyordu. Ümraniye yenilgisi ortalığın erken karışmasına neden oldu. İlkyarı boyunca bu oyuncularla işlerin yürümeyeceğini söylemiştim.

Cumhuriyet'en Hilmi Türkay'ın haberine göre; Ersun hoca, iddialı konuşmalar yapmıştı. Hatta ikinci yarıyla beraber 17 maçta 17 galibiyetten söz etti. Olmaz, bu imkansız. Kimse kimseyi kandırmasın. Ümraniye karşısında takımın oynadığı futbolu hepimiz gördük. Ümraniyesporlular, Fenerbahçeli futbolculardan daha iyi mücadele etti. Sarı-Lacivertlilerin ikinci yarıda pozisyonu yok. Bu takıma 3-4 transfer de yetmez. Taraftarların isyanlarını çok iyi anlıyorum. Haklılar. Bu Slimani’yle Fenerbahçe küme düşecek diyenler var. Bir arkadaşım sahadan ıslıklarla çıkan Cezayirli için Portekiz’in Sporting Lizbon takımında 27 gol attığını söylüyor. Burada 1 gol attı. Nasıl iş ? Sadece Slimani değil; Ayew, Frey ve Benzia da Fenerbahçe’ye yakışmıyor. Fenerbahçe’nin topçusu değiller. Ümraniye’nin iptal edilen ikinci golü geçerli sayılsaydı Fenerbahçe rövanşı da büyük tehlikeye atacaktı. Ortam gergin. İşler yine yolunda gitmiyor. Antalya kampı bir işe yaramamış. Önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor ve Ümraniye maçları büyük önem taşıyor. Her ikisini de kazanmak zorundalar. Yoksa, Ali Koç ve yönetimi de hedef olabilir. Çünkü sabır diye bir şey kalmadı. Bu Fenerbahçe, herkesi yoruyor.

Su şişelerini tekmeledi
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor’a 1-0 yenilen Fenerbahçe’de Valbuena, oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine geldiği sırada su şişelerini tekmeledi. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Fransız yıldız 61. dakikada yerini Andre Ayew’e bırakırken oyunda kaldığı süre boyunca etkili olmayı başaramamıştı. Oyundan çıkarken moralinin bozuk olduğu görülen 34 yaşındaki kanat oyuncusu yedek kulübesine geldiğinde önce teknik direktör Ersun Yanal ile tokalaştı ardından su şişelerini tekmeledi. Bazı taraftarlar ise Valbuena’nın bu hareketine sosyal medyada tepki gösterdi. Fransız oyuncunun Sarı-Lacivertli takımdan ayrılarak ülkesine dönme hazırlığında olduğu iddia ediliyor.

Koray Şener parkı açılıyor
Spor Toto Süper Lig’in 11'inci haftasında Türk Telekom Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koray Şener’in adının yaşatılacağı “Koray Şener Barış, Dostluk ve Kardeşlik Parkı” 20 Ocak Pazar günü saat 15.00’de Yalova’da açılıyor. Törene Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Futbol Takımı’nın oyuncuları ve Koray Şener’in ailesi katılacak.
Editör: Haber Merkezi