İSTANBUL-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu siyah-beyazlı takımla vedalaştı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Gökhan Gönül, kararını “Ben Fenerbahçe’ye gidiyorum. Hakkınızı helal edin” sözleriyle bildirdi.

Cumhuriyet'in haberine göre; Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren futbolculardan Gökhan Gönül’ün kalıp kalmayacağı sorusu nihayet netleşti. Tecrübeli sağ bek, yeni sezonda takımda olmayacağını yönetime bildirdi. Siyah beyazlıların sözleşme yenilemek istediği Gökhan Gönül, eski kulübü Fenerbahçe’den de teklif alınca, her iki taraftan da düşünmek için süre istemişti. Ailesi ve yakınlarıyla görüştükten sonra kararını veren 35 yaşındaki futbolcunun tercihi; sarı lacivertliler oldu.

Siyah beyazlı yöneticileri dün telefonla arayan Gökhan, “Ben Fenerbahçe’ye gitme kararı aldım. Hakkınızı helal edin” dedi.

Bu sezon 32 karşılaşmada forma giyip; 4 gol, 4 asist üreten Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye gidecek olmasının ardından Beşiktaş’ta sağ bek arayışları başladı.

Geçen yıl bu mevki için Demir Grup Sivasspor’dan alınan Douglas’ı sakatlığı nedeniyle sadece 7 maçta oynatabilen siyah beyazlılar, bonservisi Roma’da olan ve Sao Paulo’da kiralık olarak forma giyen Bruno Peres’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sağ bek ile görüşüyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN FENERBAHÇE'YE ORADAN BEŞİKTAŞ'A

1985 doğumlu Gökhan Gönül'ün futbol dünyasında adını duyuruşu Gençlerbirliği OFTAŞ'ta oldu. Ankara ekibinden Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan, ardından milli takımda kendine yer buldu. 4 yıl önce yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Beşiktaş'a geçti. İstikrarı ile dikkat çeken Gökhan eski takımına verdiği söz üzerine geri döndü. Süper Lİg'de 362 maç oynayan Gökhan 36 Türkiye Kupası maçına çıktı.

Beşiktaş'ın eski Fenerahçeli sol beki Caner Erkin ile görüşmeler ise netleşmedi.

Caner'e Galatasaray'ın da teklif yaptığı biliniyor.
Editör: Haber Merkezi