ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Sadık’ı Fenerbahçe’ye veren Malatyaspor Eren Derdiyok için devrede.

Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ın da talip olduğunu söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Eren’i istediklerini belirtti ve şöyle konuştu:

Cumhuriyet'in haberine göre; "İki camia da çok büyük, ikisiyle de ilişkimiz var. Kimseyi kırmadan, kulübün menfaatini düşünmeliyiz. Beşiktaş başkanına da çok teşekkür ederim. Onlar da talipti. Fenerbahçe de aynı şekilde. İki camiaya da anlayışı için teşekkür ediyorum. Özellikle Fikret başkana. Biz profesyoneliz. İki camiayı temsil ediyoruz. Onlar da istiyordu Sadık'ı, çok istediler. Başkan anlayış gösterdi, o anlayış da bizim için önemliydi."

"Eren Derdiyok ile ilgili bir temasta bulunabiliriz"

Galatasaray'ın yollarını ayıracağı santrfor oyuncusu Eren Derdiyok ile ilgili soruya Adil Gevrek, "Önemli bir oyuncu. Onu hocamızla konuşmamız lazım, herhangi bir şey yok. Şu anda öyle bir temas yok ama olabilir. Hocamızla konuşarak, böyle bir temasta bulunabiliriz. Benim de beğendiğim bir oyuncu, olabilir." yanıtını verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Adil Gevrek, "Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. İki önemli oyuncumuz gitti. Bunların yerini doldurmamız lazım. En önemli iki oyuncumuz gitti. Bu iki oyuncunun da yeri dolacak. 4-5 transfer yapılması lazım. Malatya'ya 4-5 tane uçak inecek. Barış Alıcı da önemli bir oyuncu." diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: Haber Merkezi