HAMZA ÖZKAN

DİYARBAKIR -ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ-  Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin YILDIRIM, Ötekilerin Gündem'in sorularını yanıtladı. Yıldırım, "Sadece Türkiye'de değil Dünyada da 2.lig takımları, Amedspor'un taraftarları kadar sahip değiller" dedi. 

Sorularımızı yantlayan Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin YILDIRIM,  "Yönetimler sezona başlarken uzun ve meşakkatli bir yol diye başlar ama bizim yolumuz aynı zamanda dik bir rampayla başlıyor hep. Sorunların ve problemlerin eksik olmadığı bu kulüpte geçen sezonu geride bıraktık. Futbol branşının yanı sıra kadın futbol, engelsiz basketbol ve altyapı branşları ile bölgemizde tek, Türkiye’de ise ender rol model kulüplerden biriyiz. Mücadelemizi sürdürdüğümüz tüm branşlarda bir yandan sportif başarı için uğraşırken bir yandan da mali yükümlülüklerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.”

Camianın birlik ve beraberliğine vurgu yapan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, "Eski, yeni yöneticler, sivil toplumuyla, iş dünyasıyla, basınıyla, taraftarıyla kenetlenerek play of kadar geldik. Rakip takımla ilk maçta o-o kaldık, evimizde penaletılardan elendik.  Sadece Türkiye'de değil Dünyada da 2.lig takımları, Amedsporûn taraftarları kadar sahip değiller. son macımızda 40 bin tarafatar 

Amedspor’un yaşadığı zorluklara değinen Başkan Yıldırım, şöyle devam etti:

Editör: Haber Merkezi