TRANSFER GÜNDEMİ Merhaba arkadaşlar bugün size 4 büyüklerin transferlerini açıklayacağım. 4 büyükler olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dur.

 

TRANSFER GÜNDEMİ

Merhaba arkadaşlar bugün size 4 büyüklerin transferlerini açıklayacağım. 4 büyükler olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dur. Size ilk olarak Galatasaray’la başlamak istiyorum.

GALATASARAY: Galatasaray ilk transferlerini açıkladı. Galatasaray’ın ilk transferleri Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Arda Turan oldu. Galatasaray’da transferi daha kesinleşmeyen Alman orta saha yıldızı Mario Götze’ye teklif gönderen Galatasaray’ın teklifini kabul etmedi.

FENERBAHÇE: Fenerbahçe Vedat Muriqi yi 23 milyon Euro ya lazio’ya satmayı planlayan Fenerbahçe Vedat’ın boşluğunu Aytemiz Alanyaspor’un golcüsü Papiss Cisse’yle dolduracak. Fenerbahçe Papiss Cisse’nin yanına bir Türk forvet katmak istiyor ve o isim Cenk Tosun’u transfer etmek istiyor.  Fenerbahçe’nin bir başka transferi eski Galatasaray’lı Sinan Gümüş oldu. Kendisi de Fenerbahçe ye gelmek istiyor. sarı-lacivertliler, Roma’nın 32 yaşındaki yıldızı Diego Perotti ile anlaşmaya yakın…

Fenerbahçe’nin son transferi Sivas spor da harika bir sezon geçiren Mert Hakan Yandaş oldu.

BEŞİKTAŞ: Beşiktaş Balotelli'yle anlaştı ancak teknik direktör Sergen Yalçın Balotelli'yi istemiyor

TRANSPORSPOR: Trabzonspor da henüz hiç transfer yok

GALATASARAY: Fatih Öztürk Galatasaray'da