ADANA-CEYHAN ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı gençlere ve çocuklara özel önem veriyor. Tamamen ücretsiz olan Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) aracılığıyla Ceyhan’daki tüm gençlere ve çocuklara ulaşmayı hedefleyen Başkan Hülya Erdem, eğitim merkezinin her geçen gün ivme kazandığını vurguladı.
EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU…
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’ndaki (YKS) başarılarıyla Ceyhan ve Adana’nın gururu olan Ceyhanlı gençlerin yanı sıra futbol, basketbol, gitar, Türk Halk Dansları, bale ve bağlama kurslarıyla göz dolduran, dikkat çeken CEGEM bünyesinde Tıp Fakültesi’nden Hukuk Fakültesi’ne, hemşirelikten mühendislik ve mimarlık fakültelerine, eğitim fakültelerinden meslek yüksek okullarına kadar bir çok alanda üniversiteye yerleşen öğrencilerle gurur duyduklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’da eğitimde fırsat eşitliğini sağlayabilmek için kollarımızı sıvadık” dedi.


GENÇLER GÜVENDE…
Tamamen ücretsiz olan CEGEM’de Ceyhanlı gençleri üniversiteye hazırladıklarını kaydeden Başkan Erdem, “Aynı zamanda basketboldan futbola, baleden Türk Halk danslarına, bağlamadan gitar kurslarına 15 ayrı kursumuz devam ediyor. Gençler, çocuklar, benim güzel evlatlarım. Sizler için ne yapsak azdır. Şartlar ne olursa olsun. Sizi daha iyi bir geleceğe taşımak için yanınızdayım. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Yüreğini ferah tut Ceyhanlım. Emanetin emin ellerde. Emanetin güvende” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi